RAJA MAAJUN – JERAT DAN SERET ANGIN

RAJA MAAJUN
JERAT DAN SERET ANGIN

Dalam raya ni terasa sakit belakang akibat berkemas rumah dalam persediaan marhaban dan open house. Mak menasihatkan saya cuba makan maajun nih. Katanya lebih baik daripada guna ubat sapu bermentol yang ada kesan pada tulang.

Sebenarnya mak dah lama makan maajun nih sejak sakit2 tumit kaki. Sekarang Alhamdulillah dan hilang. Macam tu jugak dengan Pak Ngah yang resdung teruk. Sekarang dah boleh makan udang dengan selamba.

Saya try dan memang berkesan. Dalam masa 2 hari sakit belakang dah hilang. Memang seperti istimewanya ramuan maajun ini yang menangani masalah urat, angin, darah dan lain2.

Kat sini saya share info berkaitan maajun tersebut. Dan sesiapa nak cuba boleh isi form di bawah.

RAJA MAAJUN dirumus dari ramuan herba amat mujarab untuk merawat pelbagai penyakit angin, urat tulang dan sendi seperti:-

sakit lutut
sakit pinggang
sakit tulang sendi
sakit tumit kaki
sakit tapak kaki
sakit jari kaki dan tangan
sakit dan tegang otot
sakit kawasan belakang dan angin tubuh badan
lenguh dan sengal
sakit urat
kesemutan
kebas
sakit kerana kesan jatuh dan patah
pegal
linu
inchuk
gaud
lemah/lesu
mudah penat
gelap mata
menghadamkan makanan dan melawaskan buang air besar dan kecil

INSYAALAH

RAJA MAAJUN dirumus secara tradisional 100% dari ramuan herba asli bumi yang terpilih, kaya dengan khasiat dan kemujarabannya. INSYAALAH

Isi kandungannya:-

1. GINSENG MERAH
2. DAUN FAIRUZ
3. DAUN GINGKO
4. BUNGA LAVENDER
5. AKAR SOM
6. LERAK SEPAHIT
7. GANTI
8. JADAM ARAB
9. KAYU MANIS CINA
10. MADU LEBAH

RAJA MAAJUN membantu membaiki peraliran darah berjalan dengan lancar, meningkatkan daya tahan, meningkatkan fungsi organ dan memelihara kesihatan tubuh sihat, segar dan bertenaga. 

RAJA MAAJUN sangat sesuai untuk semua peringkat umur dari 16 tahun ke atas. Ianya juga baik untuk:petani, buruh, pekerja berat atau ringan, ahli sukan, ahli perniagaan, guru, pekerja pejabat berhawa dingin dan ibu lepas bersalin.

PANDUAN CARA PENGAMBILAN RAJA MAAJUN:-

i) Jika penyakit lama dan terasa amat sakit:
malam : 2 biji
page: 2 biji
lakukan 3 hari berturut-turut

ii) Apabila penyakit rasa lega, pengambilan perlu dikurangkan
malam : 1 biji
pagi : 1 biji
lakukan 3 hari berturut-turut

iii) sekiranya anda berpuas hati dan penyakit telah berkurang, pengambilan RAJA MAAJUN boleh dikurangkan memadai setiap malam 1 biji sahaja.

iv) Apabila tubuh terasa sihat dan segar, pengambilannya boleh dikurangkan dengan diselang selikan satu atau dua hari 1 biji pagi atau 1 biji malam.

UNTUK SAKIT RINGAN, MULAKAN DARI PERINGKAT KEDUA DAN SETERUSNYA
IKUT PANDUAN

Pengambilan : Pagi : selepas makan
Malam : sebelum / selepas makan

PERINGATAN
- Dilarang keras wanita sedang hamil
- Selangkan masa 2 jam dari ubat doktor dan air kelapa

Harga : RM25.00 SEBOTOL (50 BIJI), Beli 2 botol, penghantaran percuma.

-------------------------------------------------------

Borang Maajun Tolak Angin a.k.a Raja Maajun

Masukkan Nama (mesti) :

Masukkan Emel (mesti) :

captcha

Masukkan imej di atas

-------------------------------------------------------

Comments (62) Add yours ↓
  1. Fadzilah bin Abd. Ghani

    Isteri saya telah menggunakan maajun ini lebih kurang setengah botol. Dalam seminggu memakannya, memang baik tumit kaki isteri saya, tetapi selepas itu sakitnya datang semula sehingga kehari ini walaupun terus memakan maajun ini. Adakah ini meunjukan yang isteri saya tak sesuai memakannya?

    September 29, 2012
  2. rais

    Assalam,

    Setakat ini, sesiapa yang makan, kesan sakit hilang. Namun sekiranya sakit berterusan saya nasihatkan berjumpa doktor. Wallah hualam.

    October 1, 2012
  3. zaidi ismail

    Sakit angin pasang( boleh makan dok maajun ni

    December 12, 2012
  4. zaidi ismail

    Salam Nak Tanya Maajun ni buatan batu pahat Malaysia ke? atau impot dari Indo,sebab kertas peraturan dalam nya macam bahasa indo je. ?
    harap maklum

    December 13, 2012
  5. rais

    Boleh inshaAllah…

    December 13, 2012
  6. rais

    Assalammualaikum,

    Buatan malaysia Tuan, pembuatnya orang pontian. Makluman tuan, area batu pahat dan pontian ramai orang jawa….

    December 13, 2012
  7. zaidi1739

    terima kasih ,sebenarnya saya dah makan dua tahun dah
    ada kesan nya ,cuma bimbang sebab selera makan bertambah juga..saya tak jual tapi suruh kawan je order dan dia yang jual.beres

    December 13, 2012
  8. fazidah omar

    As salam. Mak mertua saya telah guna ma’ajun ni dah berkesan. Bagaimana caranya kalau saya berminat untuk jadi wakil pengedar ye? Tk

    January 10, 2013
  9. rais

    Just email isi form di laman ini dan satu email akan dihantar secara automatik.

    January 20, 2013
  10. yanti

    cmne klau saya nk order yee??

    January 21, 2013
  11. rais

    Just email isi form di laman ini dan satu email akan dihantar secara automatik.

    January 27, 2013
  12. yanti

    kalau sakit urat belikat, mkn maajun nie bolah hilang x??

    March 19, 2013

Your Comment


*