Mini Seminar – “Hidup Luar Biasa”

Salam,

Malam ni aku berpeluang menyertai satu mini seminar oleh Dr Azizan yang terkenal dengan seminar Hidup Luar Biasa dan rahsia tarikh lahir. Banyak maklum balas positif yang saya dengar daripada rakan-rakan yang telah menyertai seminar ini. So, apa kata kita test drive. Apa-apa, sememangnya hidup kita, kita yang tentukan sama ada biasa atau luar biasa. Usaha, doa dan tawakal.

Seminar tersebut akan berlangsung di Hotel Katerina, Batu Pahat pada 6 Julai 2010 jam 8.00 malam. Semoga banyak ilmu yang bakal diperolehi.

Web Dr. Azizan : http://www.rahsiatarikhlahir.com.my

rais.my

2 thoughts on “Mini Seminar – “Hidup Luar Biasa”

  1. Menarik… mungkin point sama dengan motivator lain… cuma pendekatan berlainan..
    Kursus pendek tu menceritakan serba ringkas step utk berjaya… cuma dia tak hurai setiap step tersebut.. sebab ada 3 Jam jer…
    Tapi byk bende yang boleh diamalkan dan byk juga dapat tips2 yang berguna…

    Kalau serius boleh ambik kursusnya 3 hari… lebih kurang dalam rm800…

    Personal komen.. aku suggest mana2 kawan2 yang nak pergi tu.. try g review dia yang RM30 tu….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*