Kenapa nak daftar no telefon kedua?

Mungkin ada yang tanya kenapa saya nak daftar lagi satu no. telefon. Tak susah ke bawa 2 telefon ke mana-mana.

Jawapannya :

1. No. kedua untuk urusan lain
>> Konon2 no. ini untuk urusan lain selain urusan peribadi (famili dan kawan2)

2. Tunetalk ada insuran kemalangan cover sehingga RM100,000 bila kita daftar.
>> Tak kisah pun sebenarnya

3. Boleh kumpul point dan redeem tiket Airasia
>> Boleh pergi melancong setiap tahun ni

4. Ada program referral / affiliate
>> Ni yang aku paling suka, memperkenalkan kawan. Selagi kawan tu guna Tunetalk selagi itu aku dapat komisyen setiap kali dia topup. (Pasive income nih…).

Berminat??? isi borang kat bawah ni…
[contact-form-7 404 "Not Found"]

rais.my

4 thoughts on “Kenapa nak daftar no telefon kedua?

  1. Just bayar RM 70.00, nanti saya registerkan. So akan dapat 1 simcard tunetalk, rm 38 kredit panggilan, automatik etika cover rm 100,000 dan paling penting dah boleh refer kawan untuk dapat komisyen. Detail ada kat http://tunetalkprepaid.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*