Kelebihan membeli di shopee

Dialog bersama seorang sahabat…

  • Saya : Geng, tak mau beli ke buku den. Boleh belajar buat android apps walaupun takde basic programming.
  • Sahabat : Memang aku nak beli Bro. Tapi taknak dengan kau. Nak beli kat shopee. Ado?
  • Saya : Laa.. Den kan depan mata. Ko bayar sekarang, sekarang ko dapat.
  • Sahabat : Aku nak beli kat shopee jugak.
  • Saya : (Banyak songeh plak kawan aku nih)
  • Saya : Yelah nanti aku up kat shopee. Best sangat ke, ke kau dah ketagih shopping online?
  • Sahabat : Aku nak lebih untung…
  • Saya : Untung sangat le tu….
  • Sahabat : Cuba ko pikir. Beli ngan shopee boleh dapat coin shopee. Pastu kalau guna kad debit atau kredit bank bagi point lagi…
  • Saya : (Betul jugak)
  • Saya : Yolah2, sekarang jugak den up kat shopee. Tak beli jugak den sekeh.

Sesapa nak follow kawan aku ni. Klik link ni haaaaa…. https://shopee.com.my/product/49764246/7009497153

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*